top icon
Επικαιρότητα

#ΜένουμεΣπίτι: Η Ford προσφέρει στιγμές ανεμελιάς στα παιδιά

Θέλοντας να συνεισφέρει στην ευχάριστη και δημιουργική παραμονή των παιδιών στο σπίτι κατά την περίοδο της καραντίνας, η Ford δημιούργησε το “Family Fun Hub”, μια ειδική ιστοσελίδα με παιχνίδια και σκίτσα.

Το Ford Family Fun Hub είναι η πρόταση της Ford, για τις ημέρες παραμονής στο σπίτι λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού COVID-19. Σε μια δύσκολη για όλους περίοδο, οι άνθρωποι της μάρκας δημιούργησαν έναν πρωτότυπο ιστότοπο, μέσω του οποίου γονείς και παιδιά, θα βρουν ένα “αποκούμπι” ξεγνοιασιάς και δημιουργίας.

Τα παιχνίδια και σκίτσα που μπορεί να βρει κάποιος στο Ford Family Fun Hub, περιλαμβάνουν ευχάριστες ασχολίες με επίκεντρο, τα μοντέλα της μάρκας. Για παράδειγμα, τα παιδιά θα μπορούν να χρωματίσουν τις εξωτερικές επιφάνειες ενός Ford GT, να βρουν τις διαφορές ανάμεσα σε δύο φαινομενικά πανομοιότυπες φωτογραφίες του νέου Ranger, ή να κατευθυνθούν προς τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης με τη νέα Mustang Mach-E, βρίσκοντας το δρόμο τους μέσα από λαβύρινθους.

Ford Family Fun Hub

Υπενθυμίζεται, πως από το ξέσπασμα του κορονοϊού, η Ford έλαβε, και συνεχίζει μέχρι και τώρα να λαμβάνει εγκαίρως, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid19, με βασικό γνώμονα την υγεία και ασφάλεια τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών της.

Μπορείτε να μπείτε στο Ford Family Fun Hub από το ακόλουθο Link: http://www.fordfamilyfunhub.com/

Το υλικό της ιστοσελίδας θα ανανεώνεται διαρκώς, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για download με το πάτημα ενός κουμπιού σε αρχείο pdf προκειμένου εν συνεχεία να τυπωθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ