top icon
Επικαιρότητα

Νέα εποχή για τη Skoda στην Ελλάδα

Η Kosmocar παρουσίασε στους δημοσιογράφους τους στόχους της ύστερα από την ανάληψη της αντιπροσώπευση της Τσέχικης φίρμας στη χώρα μας.

Με αφορμή την αλλαγή της αντιπροσωπείας της Skoda στη χώρα μας απευθυνόμαστε στο νέο Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της Skoda, κ.Ανδρέα Χαλμπέ προκειμένου να μας περιγράψει το προφίλ της "νέας Skoda":

Τι καινούργιο θα φέρει όσον αφορά την εικόνα της SKODA η αντιπροσώπευσή της από την Kosmocar; > H Kosmocar διατηρεί μια επιτυχημένη συνεργασία με τον Όμιλο Volkswagen AG επί 46 χρόνια. Με την προσθήκη της μάρκας SKODA, η Kosmocar γίνεται ξεκάθαρα η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρεία στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Σταθεροί στην πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, θα προσφέρουμε στους πελάτες της μάρκας SKODA ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και υποστήριξη, καθώς και υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και ικανοποίησης πριν αλλά και μετά την πώληση του οχήματος.

Ποιες θα είναι οι πρώτες σας ενέργειες για να επαναλανσάρετε την τσεχική φίρμα; > Η SKODA AUTO αποτελεί μία από τις ιστορικότερες μάρκες στην παγκόσμια αγορά. Διαθέτει πολύ ανταγωνιστικά μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών. Σε αυτό το πλαίσιο θα στηρίξουμε την επικοινωνία, δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως είναι οι άνετοι χώροι, οι νέες τεχνολογίες και οι έξυπνες λύσεις που έχουν τα μοντέλα μας. Παράλληλα θα λανσάρουμε μοντέλα που απουσίαζαν από την ελληνική αγορά, όπως το Fabia TDI και το νέο Superb.

Η εικόνα της νέας Skoda θα βασίζεται στο value for money; > Το value for money αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας SKODA, στηριζόμενο από τις ακόλουθες αρχές:

– Βαθιά κατανόηση των σύγχρονων ανθρώπινων αναγκών

– Απλές και έξυπνες λύσεις μετακίνησης

– Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που κάνουν ευκολότερη την καθημερινή μας ζωή

Αυτές οι αρχές είναι το DNA της μάρκας και οδηγούν την εξέλιξη κάθε νέου προϊόντος SKODA.

Με ποιο τρόπο θα αποφευχθεί ο κανιβαλισμός των μοντέλων μεταξύ VW και Skoda στις μικρότερες κατηγορίες (π.χ. up! vs Citigo), αλλά και στις πιο μεγάλες (Passat vs Octavia/Superb); > Στρατηγική μας είναι να επικοινωνήσουμε στο κοινό τις αξίες της μάρκας που τη διαφοροποιούν προϊοντικά από τα άλλα μοντέλα του ομίλου, και της αγοράς γενικότερα. Με την επίτευξη των ανωτέρω, στοχεύουμε στην προσέγγιση νέων πελατών που δεν ήταν μέχρι σήμερα στο πελατολόγιο της Kosmocar.

Ποιες αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο δίκτυο, στο άμεσο μέλλον, αλλά και σε βάθος χρόνου; > Με γνώμονα τα νέα μοντέλα και την κατεύθυνση που έχει η μάρκα SKODA, οι εκθέσεις θα πρέπει να προετοιμαστούν σταδιακά ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν την αναβαθμισμένη και διευρυμένη γκάμα μοντέλων και παράλληλα να παρέχουν ένα φιλόξενο και πρακτικό περιβάλλον σε όλους τους πελάτες. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ένα υγιές και πλήρες δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων, σύμφωνα με το μέγεθος της ελληνικής αγοράς.

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν τεθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και, αντίστοιχα, για το 2017; > Για το 2016 στόχος είναι η επικοινωνία της νέας φιλοσοφίας SKODA και ο ορισμός της βάσης για σταδιακή αναβάθμιση των εκθέσεων. Το 2017 θα δώσουμε έμφαση στο λανσάρισμα των νέων μοντέλων μας στην κατηγορία των SUV, στοχεύοντας σε σταθερή αύξηση πωλήσεων και μεριδίου αγοράς της μάρκας. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας αναφέρθηκαν στις βασικές αξίες της φίρμας, παρουσίασαν την τρέχουσα γκάμα της Skoda, και αναφέρθηκαν στα μοντέλα που αναμένονται στο επόμενο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, το Superb, η μεγάλη λιμουζίνα της εταιρείας αναμένεται στα τέλη του Οκτωβρίου, ενώ μέσα στο 2017 θα λανσαριστούν 5 νέα μοντέλα ή facelift. Μεταξύ των οποίων και το SUV Kodiaq το οποίο ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης και υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Skoda. Ταυτόχρονα με το επαναλανσάρισμα της φίρμας στην ελληνική αγορά θα ανανεωθούν αισθητικά και λειτουργικά οι εκθέσεις της Skoda (οι οποίες συνολικά θα ανέρχονται σε 31) , κάτι που θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ