top icon
Επικαιρότητα

Nέα οχήματα για την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά

Ανοικτή ημερίδα ενημέρωσης για τη δράση «Be Secure – Feel Secure», μέσω της συγκεκριμένης δράσης η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά προμηθεύτηκε 6 νέα οχήματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ανοικτή ημερίδα ενημέρωσης, στο πλαίσιο συμμετοχής της Ελληνικής Αστυνομίας στη δράση «A Holistic Urban Security Governance Framework for Monitoring, Assessing and Forecasting the Efficiency, Sustainability and Resilience of Piraeus (Be Secure – Feel Secure)». Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του παραδοτέου «Open information Days» του προγράμματος, παρουσιάστηκε η πρόοδος και τα αποτελέσματα της δράσης στο ευρύ κοινό.

Citroen C4 ELAS Peiraias

Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της δράσης παρελήφθησαν έξι νέα οχήματα, εκ των οποίων 2 μοτοσικλέτες, τα οποία θα ενισχύσουν το στόλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση των περιπολιών και των δράσεων εμφανούς αστυνόμευσης, σε τοπικό επίπεδο.

Στην εν λόγω δράση συμμετέχουν η Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ο Δήμος Πειραιά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το European Forum for Urban Security απ’ τη Γαλλία καθώς και οι εταιρίες Singular Logic και Space Hellas.

Citroen C4 ELAS Peiraias

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα 4th Urban I nnovative Actions της Θεματικής Ενότητας Αστική Ασφάλεια του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και θα αξιολογηθεί στην πόλη του Πειραιά, προκειμένου να δημιουργηθεί μια σειρά οδηγιών οι οποίες εν συνεχεία θα υιοθετηθούν και από άλλες πόλεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ