Επικαιρότητα Ελλάδα

Nissan & Taxiplon - κυκλοφορούν το πρώτο ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα

Το πρώτο ταξί Nissan LEAF με την μπαταρία των 62Kwh αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των ταξί στην Ελλάδα.

Στην τελετή παράδοσης του ταξί, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., Τάκης Θεοχαράκης, μεταξύ άλλων δήλωσε: Η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που υποδεχόμαστε όλοι με πολύ μεγάλη ικανοποίηση αλλά και μεγάλες προσδοκίες. Η Taxiplon, με το πρώτο ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα, ένα αυτοκίνητο που προσφέρει αυτονομία έως 528 χλμ αλλά και ταυτόχρονα μηδενικούς ρύπους, ανοίγει νέους δρόμους. Τα ταξί με μηδενικούς ρύπους είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλουν πάρα πολύ στο να αναπνέουμε πολύ καθαρότερο αέρα στις πόλεις μας.

d

H Taxiplon, φέρνει καθημερινά σε επαφή το επιβατικό κοινό με τον επαγγελματία οδηγό ταξί, διευκολύνοντας την επικοινωνία τους μέσω της πρωτοποριακής δωρεάν εφαρμογής Taxiplon Passenger για smartphones. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της αλλά και στην ευκολία χρήσης, η εφαρμογή της Taxiplon απλοποιεί την αναζήτηση ταξί σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρει ασύγκριτη ευκολία και ταχύτητα στην κλήση ταξί, καθώς ο επιβάτης βλέπει το όχημα που έχει καλέσει και μπορεί να το παρακολουθεί στο smartphone του σε πραγματικό χρόνο ενώ αυτό πλησιάζει. Επίσης, λαμβάνει πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο του οδηγού, το χρόνο άφιξης και την εκτίμηση κόστους κάθε διαδρομής. Αναζητώντας συνεχώς νέες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας, η Taxiplon εξελίσσει συνεχώς νέους τρόπους κλήσης ταξί είτε μέσω εφαρμογών, είτε μέσω τηλεφώνου στο 18222 ή ακόμα και μέσω viber. Δελτίο Τύπου

d

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου