top icon
Επικαιρότητα

nrg και Driivz αναπτύσσουν την πλατφόρμα incharge σε όλη την Ελλάδα

Η nrg επέλεξε την πλατφόρμα φόρτισης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας Driivz EV για να αναπτύξει την πλατφόρμα incharge, που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών σε όλο το αστικό και εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Η nrg, ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, επέλεξε την πλατφόρμα φόρτισης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας Driivz EV για να αναπτύξει την πλατφόρμα incharge, που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών σε όλο το αστικό και εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Η πλατφόρμα Driivz κάνει το όραμα της nrg πραγματικότητα, με καινοτομία και αξιοπιστία, ώστε να γίνει ο κυρίαρχος παίκτης στην αγορά φόρτισης και να παρέχει στους, εμπορικούς και οικιακούς πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η nrg είναι μέλος του Ομίλου Motor Oil, ο οποίος κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κινητικότητας στην Ελλάδα με τα πρατήρια Shell και Avin σε όλη τη χώρα. Η στρατηγική τοποθέτηση ταχυφορτιστών το τρέχον διάστημα στα πρατήρια του Ομίλου σε όλη τη χώρα είναι μόνο η αρχή, ώστε η εταιρεία να ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των οδηγών.

nrg

Εκτός από την αύξηση των τοποθεσιών φορτιστών EV μέσω της αύξησης των σημείων φόρτισης στα πρατήρια του δικτύου του Ομίλου, κατά 400% τα επόμενα δύο χρόνια, η nrg προχωρά στη σύναψη συμφωνιών, για να καλύψει τις ανάγκες μεγάλων εμπόρων λιανικής, εμπορικών κέντρων, ιδιοκτητών κτιρίων γραφείων και ξενοδοχείων. Η επιλογή της Driivz βασίστηκε κυρίως στην αξιοπιστία που προσφέρει η πλατφόρμα στο δίκτυο φόρτισης. Η λειτουργική αρτιότητα της δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης του φορτιστή και απομακρυσμένης επίλυσης ή και πρόληψης έως και του 80% των ενδεχόμενων προβλημάτων. Η συνεργασία με τη Driivz επιτρέπει στην nrg να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες φόρτισης και μέσω της εφαρμογής για κινητά, που συνιστά έναν ακόμα τρόπο επέκτασης των loyalty προγραμμάτων με συμπερίληψη και της υπηρεσίας φόρτισης EV.

nrg

Η nrg Supply and Trading S.A. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2012 και είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η nrg είναι ένας προμηθευτής ενέργειας που προσφέρει λύσεις ηλεκτρικού και φυσικού αερίου σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα προσφέροντας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν πλήθος ενεργειακών αναγκών. Από το 2018, η nrg αποτελεί μέρος του Ομίλου Motor Oil, του μεγαλύτερου ιδιωτικού επιχειρηματικού ομίλου στην Ελλάδα.
Επισκεφθείτε τα http://www.nrg.gr/en και https://www.nrgincharge.gr/en.

Η Driivz είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής λογισμικού σε φορείς εκμετάλλευσης EV και παρόχους υπηρεσιών, επιταχύνοντας τον δυναμικό και συνεχή μετασχηματισμό της βιομηχανίας των plug-in EV. Η έξυπνη πλατφόρμα της εταιρείας που βασίζεται σε cloud περιλαμβάνει λειτουργίες φόρτισης EV, διαχείριση ενέργειας, προηγμένες δυνατότητες χρέωσης και εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης οδηγού. Με έδρα το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, η ομάδα ειδικών EV της Driivz εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων παικτών της βιομηχανίας όπως η Volvo Group, η EVgo, η Gilbarco Veeder-Root, η ElaadNL, η ESB, η Mer και η eMobility Power. Η πλατφόρμα του Driivz διαχειρίζεται δεκάδες χιλιάδες φορτιστές EV στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και το APAC, που χρησιμοποιούνται από σχεδόν 1 εκατομμύριο οδηγούς EV. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.driivz.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ