Επικαιρότητα Ελλάδα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στηρίζει την ευαίσθητη τρίτη ηλικία

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αρωγός στο ανθρωπιστικό έργο του κοινωνικού οργανισμού «ο Άγιος Εφραίμ» σκοπός του οποίου είναι η υποστήριξη της τρίτης ηλικίας και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις.

Η κρίση του κορoνοϊού βρήκε τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη σε πλήρη ετοιμότητα και σε πνεύμα αλληλεγγύης προς την ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο πλευρό των ευάλωτων ομάδων και πρόσφερε την έμπρακτη υποστήριξή του στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των αρμόδιων αρχών και όσων μάχονται με αυταπάρνηση ενάντια στον κορωνοϊό. Με ηγετική παρουσία σχεδόν έναν αιώνα στην επιχειρηματική ζωή της Ελλάδας, ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων και μηχανημάτων και εκπροσωπώντας εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor Co. Ltd, Mitsubishi Motors Corporation, Volvo, Komatsu Ltd., Massey Ferguson κ.ά., έχει ήδη παραχωρήσει στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων και έχει θέσει στη διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Περιφέρειας Αττικής, μία σειρά επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Άγιος Εφραίμ

Συνεχίζοντας με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αφρουγκραζόμενος τις καθημερινές ανάγκες των αρμόδιων φορέων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, στέκεται αρωγός στο ανθρωπιστικό έργο του κοινωνικού οργανισμού «ο Άγιος Εφραίμ», σκοπός του οποίου είναι η υποστήριξη της τρίτης ηλικίας και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις στο σπίτι τους. Για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων όσων προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε ηλικιωμένους όπως νοσηλεία, φυσικοθεραπεία, συμβουλευτική υποστήριξη, φροντίδα οικείας και γενικότερης μέριμνας, παραχώρησε ένα επιβατικό αυτοκίνητο Honda Civic 4D Hybrid 1.3 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ιδιαίτερα σήμερα που η ανάγκη για ελαχιστοποίηση της φυσικής παρουσίας των ασθενών και των οικείων τους σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ και η νοσηλεία στο σπίτι κρίνεται απαραίτητη, δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί κοντά στις ευπαθείς ομάδες και σε όσους οικειοθελώς έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους. Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου