Επικαιρότητα Ελλάδα

Ο ΣΕΑΑ για τις απειλές κατά δημοσιογράφου

Απόλυτα καταδικαστέες οι πρακτικές απειλής κατά δημοσιογράφων που αποκαλύπτουν απάτες με εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία επιβεβαίωσε το θλιβερό γεγονός ότι δημοσιογράφος δέχθηκε απειλές κατά του ιδίου και της οικογένειάς του, εξαιτίας της δημοσίευσης της δημοσιογραφικής έρευνάς του, σχετικά με τις εισαγωγές στην Ελλάδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τα μέσα που μετέρχονται ορισμένοι έμποροι για να εξαπατήσουν τις αρχές και τους καταναλωτές. Ο ΣΕΑΑ καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις πρακτικές.

Είναι αδιανόητο σε ευρωπαϊκή χώρα το έτος 2019 να επιχειρείται η φίμωση του τύπου και να απειλούνται δημοσιογράφοι κατά την εκτέλεση του λειτουργήματός τους. Πρόκειται για μια απαράδεκτη τακτική, για την οποία η Δημόσια Αρχή πρέπει να επιληφθεί, προκειμένου να προστατεύσει την ελευθερία του Τύπου και τη σωματική ακεραιότητα των δημοσιογράφων και των οικογενειών τους.

Αυτή, όμως, η πρωτοφανής και απαράδεκτη ενέργεια, καταδεικνύει και το μείζον ζήτημα που υφίσταται με την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και μάλιστα του εισαγόμενου μεταχειρισμένου, για την οποία η Δημόσια Αρχή οφείλει να παρέμβει, προκειμένου να προστατεύσει τους καταναλωτές από επιτηδείους οι οποίοι, όπως φαίνεται, δεν διστάζουν για τίποτε._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου