top icon
Επικαιρότητα

Ολοκληρώνονται τα οδικά έργα στον Πειραιά

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται τα οδικά έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στον Πειραιά με χρηματοδότηση 2,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εκτεταμένες εργασίες που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής για την αποκατάσταση και συντήρηση του κεντρικού Οδικού Δικτύου του Πειραιά, προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ στο πλαίσιο των ευρύτερων παρεμβάσεων για την ασφάλεια του οδικού δικτύου όλης της Αττικής, αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

odika erga

Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στα παρακάτω οδικά τμήματα, μήκους δύο χλμ και συνολικής επιφανείας 10.000 τετραγωνικών μέτρων: Αλιπέδου από Μικράς Ασίας έως Κόνωνος, Λ. Αθηνών-Πειραιώς από Κόνωνος έως Αθηνών-Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη), Λ. Αθηνών-Πειραιώς από Αθηνών-Πειραιώς έως Κόνωνος.

odika erga

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί ασφαλτικές εργασίες για την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων, συνολικού μήκους οδικού δικτύου 5 χλμ και συνολικής επιφανείας 40.000 τετραγωνικών μέτρων επί των οδικών τμημάτων: Κόνωνος από Ακτή Καλλιμασιώτη έως Ομηρίδου Σκυλίτση, Κόνωνος από Εθνικής Αντιστάσεως έως Ακτή Καλλιμασιώτη, Εθνάρχου Μακαρίου από Λεωφ. Ποσειδώνος έως Δημ. Φαληρέως (ΣΚΑΪ), Εθνάρχου Μακαρίου από Δημ. Φαληρέως (ΣΚΑΪ) έως Μικράς Ασίας, Μικράς Ασίας από Εθνάρχου Μακαρίου έως Αλιπέδου, Ομηρίδου Σκυλίτση από Τζαβέλα έως πριν τον ανισόπεδο κόμβο της Ν.Ε.Ο.Α.Λ.

odika erga

Οι σχετικές εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Α.Ο.Δ., ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.ΔΙ.Μ.Υ.», που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής σε συνολικό μήκος οδικού δικτύου 7 χλμ και επιφανείας 50.000 μ2 με προϋπολογισμό 2.400.000 ευρώ.

odika erga

Αναλυτικότερα, κατά την εκτέλεση του έργου, προβλέπονται και βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης οι εργασίες: Συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος συνολικής επιφάνειας 50.000μ2. και μήκους 7 χλμ. Συντήρησης και βελτίωσης της οριζόντιας (διαγράμμιση) και κατακόρυφης (πινακίδες) σήμανσης.

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους πολίτες όπως επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ