Επικαιρότητα Ελλάδα

Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος – σταματήστε να πλένετε τα αυτοκίνητά σας στα πρατήρια

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος ζητά να σταματήσει το πλύσιμο των αυτοκινήτων στα πρατήρια καυσίμων, για όσο χρονικό διάστημα θα λαμβάνουν χώρα τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ) συστήνει στους πελάτες των πρατηρίων καυσίμων να προσέρχονται σε αυτά μόνο για εφοδιασμό των αυτοκινήτων και διανομή πετρελαίου θέρμανσης, προκειμένου να μην παρατείνεται η παραμονή τους σε αυτά και να κινδυνεύει ακόμη περισσότερο η υγεία των ιδίων και των εργαζομένων. Γι αυτό το λόγο ζητούν να σταματήσει το πλύσιμο των αυτοκινήτων στους χώρους αυτούς. Υπενθυμίζει επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν για την επάρκεια των πρατηρίων σε καύσιμα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αναμένεται να διαταραχτεί.

Το πλήρες δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, έχει ως εξής: Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος κατόπιν αιτήματος πολλών συναδέλφων από όλη τη χώρα συστήνει όπως να σταματήσει το πλύσιμο των αυτοκινήτων για όσο διάστημα έχει πάρει η Κυβέρνηση όλα τα υπόλοιπα μέτρα. Η παρουσία των πελατών στα καταστήματα μας να είναι μόνο για εφοδιασμό των αυτοκινήτων και διανομή πετρελαίου, διότι ο νόμος των πιθανοτήτων για τη μετάδοση του ιού είναι μεγάλος με συνέπεια να είναι εις βάρος της υγείας των καταναλωτών-πελατών μας, των εργαζομένων, των ίδιων των συναδέλφων. Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας του καταναλωτικού κοινού όσον αφορά την επάρκεια καυσίμων όπως τόνισε και με ανακοίνωση του το Υπουργείο Ενέργειας οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου