top icon
Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Στηρίζει την Διεθνή Ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Το Παλαιό Φάληρο παίρνει θέση για τη σημερινή ημέρα και υπέρ των Γυναικών, με τους παίκτες της ομάδας να στέλνουν το δικό τους μήνυμα, σε ένα video που αξίζει επαίνων.

Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ένα φαινόμενο που δυστυχώς παρατηρείται συχνά τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας και προκαλεί ανησυχία.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠΦ και το σχετικό video:

«Σύμφωνα με δημοσιεύσεις της UNICEF, η βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών είναι η πιο κοινή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως, ενώ σύμφωνα με μια έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας, τουλάχιστον μία στις τρεις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο θα υποστεί βία σε κάποιο σημείο της ζωής της. Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, στην Ελλάδα βλέπουμε οι γυναίκες να γίνονται ολοένα και συχνότερα στόχος ψυχολογικής, σωματικής ή και σεξουαλικής βίας κάτι που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έχει αποδείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός σύλλογος.

Σήμερα (25 Νοεμβρίου) που είναι η Διεθνής Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Α.Ο.Π.Φ. παίρνει θέση και φωνάζει προς όλες τις κατευθύνσεις, να μπει ένα τέλος στη βία καθ’ οιονδήποτε τρόπο κατά των γυναικών.

Ήρθε η στιγμή να τελειώσουν όλες αυτές οι… «κραυγές στη σιωπή» και όλη μαζί η κοινωνία, ενωμένη να προστατέψει τα θύματα.»

Πηγή: Besketblog.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ