top icon
Επικαιρότητα

«Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services: Μια σημαντική πρωτοβουλία

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του, διατηρώντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής…

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» στην περιοχή του Μεταξουργείου, ανακατασκευάστηκε και επαναλειτουργεί από την εταιρεία ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΑΕ που είναι ο νέος του ιδιοκτήτης, ενώ μαζί του ζωντανεύει ξανά η γοητεία μιας άλλης εποχής, δίνοντάς μας τα θετικά στοιχεία από την αίγλη της Αθήνας του άλλοτε.

Ο Σταθμός «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services που παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα στους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου, επιφυλάσσει μια ακόμα έκπληξη στους επισκέπτες του που θέλουν να «γυρίσουν» ακόμα πιο πίσω στο χρόνο. Για την ακρίβεια εφτά εκπλήξεις. Οι λάτρεις του αυτοκινήτου μπορούν να θαυμάσουν τα εφτά ιστορικά αυτοκίνητα που εκτίθενται στους χώρους του, το καθένα με τη δική του ιστορία.

Ο λόγος για το δημοφιλές βρετανικό μοντέλο Austin Morris 1100 που γοήτευσε το ελληνικό κοινό τη δεκαετία του ‘60, για το Beetle Type 1, το γνωστό σε όλους μας «κατσαριδάκι» ή «σκαραβαίος», για τη «Θεά» των γαλλικών λιμουζίνων Citroën DS και το πλέον δημοφιλές στη χώρα μας Ford Cortina Mark I, για την πολυτελή Mercedes-Benz 220, την άνετη και οικονομική Singer Vogue MK II και την σπορ Triumph 12/50.

Ο σταθμός Πανελλήνιο Athens Experience Car Services μας χάρισε ένα ταξίδι στον χρόνο, με αυτοκίνητα για τα οποία όλοι έχουμε ακούσει και έχουν μείνει στην ιστορία. Πάνω από όλα όμως, η αναβίωσή του προσφέρει πολλά σε μια περιοχή που προσπαθεί να ξαναβρεί την αίγλη της…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ