Επικαιρότητα Ελλάδα

«Παράβαση της Εβδομάδας»: 3.300 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα

Το στοχευμένο πρόγραμμα «Παράβαση της Εβδομάδας» της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, βεβαίωσε 3.300 παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας από τις 4 ως τις 10 Μαΐου.

Το χρονικό διάστημα από 4 έως 10 Μαΐου κλιμάκια των Υπηρεσιών Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους, δίνοντας αυτή τη φορά προτεραιότητα στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και στη μη χρήση ειδικών μέσων συγκράτησης και προστασίας όταν επιβαίνουν παιδιά. Από 960 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 17.320 οχήματα και βεβαιώθηκαν 3.300 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και 60 για μη χρήση ειδικών μέσων συγκράτησης και προστασίας κατά την μετακίνηση και την μεταφορά παιδιών. Οι περισσότερες παραβάσεις βεβαιώθηκαν στο οδικό δίκτυο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (340), της Αττικής και της Πιερίας (270), των Σερρών (210), της Κορινθίας (205) και της Κοζάνης (145). Οι έλεγχοι συνεχίζονται, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου