top icon
Επικαιρότητα

«Παράβαση της εβδομάδας» – 7.250 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ

Την εβδομάδα από 8 ως 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από 1.020 συνεργεία της Τροχαίας σε 26.625 οχήματα, με προτεραιότητα στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ.

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των πιο επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού διαπιστώθηκαν 7.250 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Πιο συγκεκριμένα, την εβδομάδα από 8 ως 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από 1.020 συνεργεία της Τροχαίας σε 26.625 οχήματα, με προτεραιτότητα στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 7.250 σχετικές παραβάσεις σε όλη την επικράτεια (6.620 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και 630 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ. Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (875). Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ