Επικαιρότητα Ελλάδα

Παράταση ρυθμίσεων στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την παράταση ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη, από τις 7 ως τις 23 Μαΐου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την παράταση ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη, από τις 7 ως τις 23 Μαΐου, λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος επί των κλάδων και των κάθετων οδών του κόμβου. Ειδικότερα, καθημερινά από Δεύτερα έως Σάββατο, από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, θα ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των εισόδων, εξόδων, κάθετων οδών, καθώς και του καταστρώματος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους Λυκόβρυσης και Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη. Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο κόμβος, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Δελτίο Τύπου

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου