Επικαιρότητα Ελλάδα

Παράταση στην ισχύ των αδειών οδήγησης

Με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού στις κατά τόπους υπηρεσίες Μεταφορών & Επικοινωνιών, παρατείνεται ως τις 31 Ιουλίου η ισχύς των αδειών οδήγησης, που πριν την υγειονομική κρίση έληγαν από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

Με στόχο την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την αποφυγή συνωστισμού στις κατά τόπους υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών, παρατείνεται ως τις 31 Ιουλίου η ισχύς των αδειών οδήγησης, που πριν την υγειονομική κρίση έληγαν από την 1η Ιανουαρίου και μετά και δε στάθηκε δυνατό λόγω της κατάστασης να ανανεωθούν (υπενθυμίζουμε ότι παράταση για τον ίδιο λόγο δόθηκε και τον προηγούμενο μήνα.

adeia odigisis

Παρατείνεται ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 η ισχύς των αδειών οδήγησης με ημερομηνία λήξης από 1 Ιανουαρίου ως 30 Σεπτεμβρίου των κατόχων διπλώματος άνω των 65 ετών και των κατόχων με χρονικό περιορισμό της άδειας οδήγησης για λόγους υγείας. Εξαιρούνται οι άδειες των επαγγελματικών κατηγοριών, για τις οποίες ισχύει η καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου. Η παράταση ισχύει μόνο στην ελληνική επικράτεια. Ακόμη, παρατείνεται για ένα εξάμηνο η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης, που λήγουν από 16 Μαρτίου ως 30 Ιουνίου 2020.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου