top icon
Επικαιρότητα

Παρατείνονται οι προθεσμίες για την απόσυρση των λεωφορείων

Παρατείνονται οι προθεσμίες για το όριο ηλικίας απόσυρσης των λεωφορείων, στα πλαίσια της συνέχειας των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού και της σταδιακής επαναφοράς στην κανονικότητα.

Παρατείνονται οι χρονικές προθεσμίες για το όριο ηλικίας απόσυρσης των λεωφορείων, στα πλαίσια της συνέχειας των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Η συγκεκριμένη απόφαση σχετίζεται με τους συγκοινωνιακούς φορείς (ΚΤΕΛ ΑΕ, ΚΤΕΛ) και τις επιχειρήσεις που διαθέτουν ειδικά τουριστικά λεωφορεία δημοσίας χρήσης ανοικτού τύπου, ειδικά τουριστικά λεωφορεία, σχολικά λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης και επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης με οδηγό.

LEOFOREIA PARATASH

Με βάση λοιπόν την εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Μεταφορών αναστέλλεται ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 η ισχύς των διατάξεων που αφορούν το όριο ηλικίας απόσυρσης από την κυκλοφορία των αστικών, ημιαστικών και υπεραστικών λεωφορείων των φορέων παροχής του συγκοινωνιακού έργου, των ειδικών τουριστικών λεωφορείων δημόσιας χρήσης, των ειδικών τουριστικών λεωφορείων δημόσιας χρήσης ανοικτού τύπου αστικής περιήγησης πόλεων, των σχολικών λεωφορείων ιδιωτικής χρήσης, των επιβατηγών ιδιωτικής χρήσης οχημάτων με οδηγό. Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις αρμόδιες υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών, σε όλη την επικράτεια, δεν απαιτείται η αναγραφή των νέων ορίων ηλικίας επί των αδειών κυκλοφορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ