top icon
Επικαιρότητα

Πειραιάς – Πού εντοπίζονται τα περισσότερα κυκλοφοριακά προβλήματα

Αυτά είναι τα πιο δύσκολα σημεία για την κυκλοφορία των οχημάτων στον Πειραιά, με βάση τα στοιχεία που έδωσε το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον Πειραιά εμφανίζει προβλήματα κυρίως στα σημεία εισόδου και εξόδου της πόλης, στον λιμένα και στο κέντρο του πλησίον του Δημοτικού Θεάτρου και στους γύρω δρόμους. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, προβλήματα παρατηρούνται στα κάτωθι σημεία:

Eπί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και στον κλάδο εξόδου της λεωφόρου Κηφισού προς Πειραιά και στην είσοδο του Πειραιά.

Eπί της λεωφόρου Ποσειδώνος στην ράμπα εξόδου από Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προς λεωφόρο Κηφισού και στο ρεύμα με κατεύθυνση Γλυφάδα και επί της οδού Πειραιώς με κατεύθυνση προς κέντρο πριν την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στην έξοδο του Πειραιά.

Eπί της οδού Γούναρη προς Λιμάνι μετά την πλατεία Ιπποδαμείας και επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως προς την οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, στο κέντρο του Πειραιά και πλησίον του Δημοτικού Θεάτρου.

Eπί της οδού Ακτή Ποσειδώνος προς Ακτή Μιαούλη πριν τη Γούναρη και προς Ακτή Κονδύλη πριν τη Γούναρη, στο Λιμάνι.

Στα σημεία εισόδου και εξόδου του Πειραιά οι διελεύσεις οι καταλήψεις (καθυστερήσεις) είναι μειωμένες ενώ οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί, άρα υπάρχει βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών. Στο κέντρο του Πειραιά, πλησίον των νέων Σταθμών οι κυκλοφοριακές συνθήκες παρουσιάζονται επίσης βελτιωμένες, καθώς καταγράφεται μείωση στις διελεύσεις και τις καταλήψεις (καθυστερήσεις) και αύξηση της ταχύτητας, όπως για παράδειγμα στην Ακτή Ποσειδώνος προς Ακτή Κονδύλη.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ