top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη για το νέο Hyundai i30 N Project C

Πρόκειται για μια ελαφρύτερη, χαμηλότερη και πιο σπορτίφ έκδοση του δημοφιλούς Hyundai i30 N.

Την Έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει επίσημα τις πύλες της τον προσεχή μήνα, επέλεξε η Hyundai και το σπορτίφ της παρακλάδι προκειμένου να παρουσιάσουν επίσημα την περιορισμένης παραγωγής και αποκλειστικά για τους αγοραστές της Ευρώπης έκδοση Project C που βασίζεται στο γνωστό και με εξαιρετέο i30 N των 275 ίππων. Θέλοντας να ενισχύσουν το… αγωνιστικό πνεύμα της έκδοσης, το νέο i30 N Project C είναι εφοδιασμένο με αρκετά επιμέρους τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από carbon (σ.σ.: προς το παρόν δεν διευκρινίζονται ποια) και τροχούς 19 ιντσών. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, διαθέτει επίσης χαμηλωμένη ανάρτηση, η οποία υπόσχεται «πιο συναρπαστική συμπεριφορά στις στροφές», βελτιωμένη αεροδυναμική και χαμηλότερο βάρος.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η Hyundai δεν ανακοινώνει περεταίρω αναβαθμίσεις που να αφορούν στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του μοντέλου, όπως τα φρένα, το σύστημα μετάδοσης ή ο κινητήρας.

Hyundai i30 N Project C

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου i30 N Project C που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ένα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο στο Nurburgring που κοσμείται από ένα πορτοκαλί αυτοκόλλητο σχήματος C, το οποίο αποτελεί σαφή αναφορά στην “Area C” και στην ομώνυμη πίστα δοκιμών της Hyundai που έχει την έδρα της στο Namyang της Κορέας.

Όπως ανακοινώθηκε, το νέο i30 N Project C θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης σε άγνωστη προς το παρόν τιμή και θα παραχθεί σε μόλις 600 αντίτυπα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ