Πρόκειται για μια ελαφρύτερη, χαμηλότερη και πιο σπορτίφ έκδοση του δημοφιλούς Hyundai i30 N.

Την Έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει επίσημα τις πύλες της τον προσεχή μήνα, επέλεξε η Hyundai και το σπορτίφ της παρακλάδι προκειμένου να παρουσιάσουν επίσημα την περιορισμένης παραγωγής και αποκλειστικά για τους αγοραστές της Ευρώπης έκδοση Project C που βασίζεται στο γνωστό και με εξαιρετέο i30 N των 275 ίππων. Θέλοντας να ενισχύσουν το… αγωνιστικό πνεύμα της έκδοσης, το νέο i30 N Project C είναι εφοδιασμένο με αρκετά επιμέρους τμήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από carbon (σ.σ.: προς το παρόν δεν διευκρινίζονται ποια) και τροχούς 19 ιντσών. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, διαθέτει επίσης χαμηλωμένη ανάρτηση, η οποία υπόσχεται «πιο συναρπαστική συμπεριφορά στις στροφές», βελτιωμένη αεροδυναμική και χαμηλότερο βάρος.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η Hyundai δεν ανακοινώνει περεταίρω αναβαθμίσεις που να αφορούν στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του μοντέλου, όπως τα φρένα, το σύστημα μετάδοσης ή ο κινητήρας.

Hyundai i30 N Project C

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου i30 N Project C που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ένα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο στο Nurburgring που κοσμείται από ένα πορτοκαλί αυτοκόλλητο σχήματος C, το οποίο αποτελεί σαφή αναφορά στην “Area C” και στην ομώνυμη πίστα δοκιμών της Hyundai που έχει την έδρα της στο Namyang της Κορέας.

Όπως ανακοινώθηκε, το νέο i30 N Project C θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης σε άγνωστη προς το παρόν τιμή και θα παραχθεί σε μόλις 600 αντίτυπα._Χ.Α.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά