top icon
Επικαιρότητα

Off Road Makris Adventure στον Attart

Μια off-road περιπέτεια ανοιχτή στο κοινό.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το Off Road Event, που διοργάνωσε η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ – επίσημος αντιπρόσωπος & επισκευαστής Seat, Skoda και Citroen – στο Attart Off-Road Park στην Κερατέα, εκδήλωση στην οποία οι 4ΤΡΟΧΟΙ ήταν χορηγός επικοινωνίας.

Ο απολογισμός: 3 μάρκες, 16 SUV αυτοκίνητα, 46 συμμετέχοντες / οδηγοί (πάνω από 120 test drive) και περίπου 90 επισκέπτες. Όλα τα SUV των εταιρειών Seat, Skoda και Citroen ήταν «εκτεθειμένα» στα χέρια όσων είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να τα οδηγήσουν – μέσω κλήρωσης – τόσο εντός όσο και εκτός πίστας σε μία χωμάτινη διαδρομή 5,5χλμ στο βουνό όπου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πλήρως για τις δυνατότητες κάθε μοντέλου καθώς επίσης να «διδαχτούν» από τον κύριο Στέφανο Αττάρτ tips για “off road” οδήγηση σε χώμα, λάσπη και νερό.

Off Road Makris Adventure στον Attart

Στην εκδήλωση, το “παρών” έδωσαν από τη Seat ο κος Μ. Κυπριωτάκης (Επιθεωρητής Πωλήσεων) και ο κος Α. Μασούρας (Υπ. Εκπαίδευσης), από τη Skoda ο κος Α. Χαλμπές (Εμπορικός Διευθυντής) και ο κος Σ. Λάιος (Επιθεωρητής Πωλήσεων) και από τη Citroen o κος Γ. Αλπός (Εμπορικός Διευθυντής) και ο κος Ι. Καραβάς (Διευθυντής Εταιρικών Επικοινωνιών).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ