top icon
Επικαιρότητα

Roll Out: Με την ART στο Μέγαρο!

Η Aristotle Racing Team, επέστρεψε από την αγωνιστική δράση και είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο ART16, στους χορηγούς που την στήριξαν, στους ανθρώπους που παρακολουθούν τη δράση της, αλλά και γενικότερα στο κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Αυτό, με το οποίο εκπροσώπησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και τα ελληνικά χρώματα στους διεθνείς αγώνες της Formula Student και της χάρισε τόσες αξιόλογες διακρίσεις.

Η ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης (αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης), όπου θα παρουσιασθεί η κατασκευή του μονοθέσιου, ο θεσμός της Formula Student -μέσα από την εμπειρία της ομάδας στους αγώνες- οι διακρίσεις που έλαβε καθώς και οι άνθρωποι που τη στήριξαν και συνεχίζουν να την στηρίζουν.

Κλείνοντας, το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί έξω από τον φιλόξενο και εντυπωσιακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με το βραβευμένο μονοθέσιο ART16 και να απολαύσουν ένα ποτό, με την συνοδεία μουσικής.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για αύριο το απόγευμα στην όμορφη Θεσσαλονίκη; Μην το χάσετε, τα παιδιά μας θέλουν δίπλα τους!_Μ. Σαλ.

Εδώ η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ