top icon
Επικαιρότητα

Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων για τον Δήμο Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την προώθηση των «καθαρών» μορφών ενέργειας στις μετακινήσεις και τον περιορισμό των εκπομπών.

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την προώθηση των «καθαρών» μορφών ενέργειας στις μετακινήσεις και τον περιορισμό των εκπομπών, διαμορφώνοντας τη στρατηγική του για την αποτελεσματική τοποθέτηση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης ενημερώνει ότι για να βελτιστοποιήσει το τελικό αποτέλεσμα, πραγματοποιείται έρευνα προκειμένου να καταγραφούν οι απόψεις και προτιμήσεις των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Περιστερίου, σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. Ειδικότερα, τα θέματα που εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας αφορούν τη διερεύνηση των απόψεων για παρακάτω πεδία που σχετίζονται με τον τελικό σχεδιασμό:

Καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου
Διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων
Διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων

dimos peristeriou

Για τον σκοπό αυτό, ο κ. Λύκος απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Περιστερίου για την ενεργή συμμετοχή τους στον σχεδιασμό με την συμπλήρωση της συγκεκριμένης έρευνας, μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ