top icon
Επικαιρότητα

Σε λειτουργία ο σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, λειτουργεί με πάροχο τη ΔΕΗ σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων δύο θέσεων για την εξυπηρέτηση επισκεπτών, πελατών και συνεργατών.

Στόχος του Οργανισμού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι να συμβάλλει στην επέκταση χρήσης οχημάτων χαμηλών και μηδενικών εκπομπών με την ανάπτυξη υποδομών επαναφόρτισης, ιδίως δημόσια προσβάσιμων. Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης σύμφωνα με εκτιμήσεις που προβλέπουν τις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων να φτάνουν το 40% του συνόλου, το 2030.

Η λειτουργία του σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων oχημάτων, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) Απόστολο Αποστολάκο, εντάσσεται στο ευρύτερο των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση και υλοποιεί ο οργανισμός με σειρά μέτρων και δράσεων που στοχεύει στην πράσινη μετάβαση, αφού, όπως επισημαίνει, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα όλων μας. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ