top icon
Επικαιρότητα

Στην Ελλάδα το BMW iX (+Τιμές)

Το αμιγώς ηλεκτρικό iX, όπως και την i4, αλλά και το ηλεκτροκίνητο σκούτερ CE 04, παρουσίασε σήμερα η BMW Hellas σε μερίδα του Τύπου.

Η BMW καταθέτει το δικό της όραμα για ένα καθαρότερο «αύριο», που αποτυπώνεται στο σταδιακό εξηλεκτρισμό της γκάμας της, στην ευρεία χρήση ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων υλικών στην παραγωγή των μοντέλων της, αλλά και στη λειτουργία μέρους των εργοστασίων της με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με την αρχή φυσικά να έχει γίνει εδώ και μια οκταετία με το i3, οι Βαυαροί πλέον περνούν την τεχνογνωσία τους σε μοντέλα με αυξημένο ενδιαφέρον, όπως το νέο μεγάλο SUV, το iX που πρόσφατα οδηγήσαμε στη Γερμανία, αλλά και η μεσαία BMW i4 που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το Φεβρουάριο του 2022.

Με αφορμή την έλευση στη χώρα μας του BMW iX, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές των νέων μοντέλων, που για μεν το μεγαλύτερο SUV ξεκινούν από τα 69.718 ευρ ώ για την έκδοση xDrive 40 με τη μικρότερη μπαταρία, για δε την i4, στην έκδοση eDrive 40 από τα 48.850 ευρώ με το όφελος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Δείτε αναλυτικά τις τιμές των μοντέλων:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ