top icon
Επικαιρότητα

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης περνά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, με την αγορά 8 ηλεκτροκίνητων οχημάτων συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.

Άλλη μία πρόταση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα. Πρόκειται για την πρόταση που υποβλήθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας Περιβάλλον με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης» με χρηματοδότηση 1.500.000 ευρώ. Η πρόταση αφορά στην αγορά 8 νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων αυτοκινήτων και των αντίστοιχων σταθμών φόρτισης στις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Δήμου μας και της δημοτικής μας αρχής είναι η έγκριση νέας χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Η αγορά 8 νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων αυτοκινήτων θα ενισχύσει στις Υπηρεσίες μας έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός και ο στόλος οχημάτων και να επιτύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας για την καθημερινότητα μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, έτσι όπως είχαμε υποσχεθεί με σημαντικά και μεγάλα έργα, με προμήθειες εξοπλισμού, με εντάξεις σε χρηματοδοτούμενα εργαλεία και με απορρόφηση νέων κονδυλίων, με άρτιες και ολοκληρωμένες προτάσεις και μελέτες που έγκαιρα ετοιμάσαμε, καταθέσαμε και για τις οποίες τελικά αξιολογηθήκαμε με επιτυχία.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ