top icon
Επικαιρότητα

Subaru STI E-RA Concept: Στην πρίζα

Ένα ηλεκτρικό Subaru STI είναι πλέον… αναπόφευκτο, με το πρωτότυπο Subaru STI E-RA Concept που θα παρουσιάσει στο Σαλόνι του Τόκιο ο Ιάπωνας κατασκευαστής τον επόμενο μήνα να αποτελεί μια ακόμα σαφή ένδειξη του άμεσου πλέον μέλλοντος.

Η παρουσία της Subaru στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον προσεχή κιόλας μήνα αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στη διευρυμένη γκάμα πρωτοτύπων που αναμένεται να παρουσιάσει ο Ιάπωνας κατασκευαστής στη χώρα Ανατέλλοντος Ηλίου.

Ένα από αυτά είναι και το νέο Subaru STI ERA Concept, το οποίο θα «φωτογραφίζει» μια ηλεκτρική εκδοχή του εμβληματικού Subaru STI, σε αγωνιστική για την περίσταση έκδοση.

Στις λιτές ανακοινώσεις της η Subaru αναφέρει ότι το πρωτότυπο προορίζεται «για τη νέα, απαλλαγμένη από ρύπους εποχή».

Από την teaser φωτογραφία που ανήρτησε ο κατασκευαστής λίγα πράγματα μπορεί κανείς να επισημάνει. Το πρώτο (και μοναδικό) αφορά τη διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση του πρωτοτύπου σε σχέση με το νέο WRX, χάρη στην κλειστή μάσκα κα τα χαρακτηριστικά LED φώτα σχήματος C.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα επιμέρους ηλεκτρικά μέρη του STI E-RA Concept, αν και βέβαιο είναι ότι στα ενδότερά του θα φιλοξενούνται δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα προσφέρουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης.

Εκτός από το STI E-RA Concept, η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει στο Tokyo Auto Salon 2022 στις 14 Ιανουαρίου τρία ακόμα πρωτότυπα, τα WRX S4 STI performance concept, Levorg STI performance concept και BRZ STI performance.

Subaru

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ