Επικαιρότητα Ελλάδα

«Summer Engineering Academy 2020»

Το «Summer Engineering Academy» θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους φιλόξενους χώρους του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, από τις 1 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Το «3ο Summer Engineering Academy» θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών (1-4 Σεπτεμβρίου 2020). Η Ακαδημία Μηχανικών είναι ένα τετραήμερο μάθημα, μοναδικός συνδυασμός πρακτικών και θεωρητικών προγραμμάτων σπουδών στη μηχανική. Απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν πάθος για τα μαθηματικά, τη φυσική και την τεχνική και είναι μεταξύ των ηλικιών 15 και 19. Τα εργαστήρια, οι διαλέξεις και οι κύκλοι μαθημάτων παρέχουν μια ικανοποιητική εικόνα του κόσμου της μηχανολογίας. Τα θέματα διδασκαλίας επικεντρώνονται στα μαθήματα της μηχανικής, των μαθηματικών και της θερμοδυναμικής. Φέτος, στο επίκεντρο του μαθησιακού κύκλου είναι η ηλεκτροκίνηση και οι τεχνολογικές προοπτικές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τα νέα ταλέντα θα μάθουν επίσης για τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας ενός μηχανικού που έχει διεθνές προφίλ.

Η Ακαδημία Μηχανικών είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτηθούν οι πρώτες εντυπώσεις από την μελέτη της μηχανικής για μια πιθανή μελλοντική σταδιοδρομία στον τομέα. Παράλληλα, η παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αλληλοεπιδράσουν με επιστήμονες κι ερευνητές στον τομέα του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς της μοντελοποίησης και της διαχείρισης των πληροφοριών. Στην Ακαδημία Μηχανικής μπορούν να συμμετέχουν και φοιτητές που παρακολουθούν την τεχνολογία, διδακτορικοί φοιτητές που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία. Επαγγελματίες ερευνητές και ερασιτέχνες μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ως ακροατές (πηγή: Δήμος Σερρών)

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου