top icon
Επικαιρότητα

Συνάντηση μελών των ΔΣ της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.

Σε έναν εμβληματικό χώρο για την ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας, στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α., συναντήθηκαν μέλη του ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ. με τους Προέδρους της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και μέλη των δύο μεγάλων Ενώσεων.

Το πρωί της 22ας Ιουνίου, σε έναν εμβληματικό χώρο για την ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας, στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας 20 Αθήνα, θυμίζουμε ότι αυτός ο χώρος αποτελεί και την έδρα του Συνδέσμου μας), συναντήθηκαν μέλη του ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ. με τους Προέδρους της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Σ.Π.Η.Τ., και μέλη των δύο μεγάλων Ενώσεων.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με την αυτοκίνηση και ενδεχόμενες συνεργασίες για την πρόοδο και την ανάπτυξη της οδικής ασφάλειας, αλλά και της βιώσιμης κινητικότητας στη χώρα μας.

PASYDAM

Οι δράσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.) μόλις ξεκίνησαν, ενώ σε λίγο καιρό θα είναι τα πάντα έτοιμα για την εγγραφή νέων μελών, σύμφωνα με το καταστατικό του. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ