top icon
Επικαιρότητα

Συζήτηση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για την ΚΥΑ των ιστορικών οχημάτων

Συζήτηση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για την ΚΥΑ των ιστορικών οχημάτων, με στελέχη του κόμματος που μέχρι στιγμής προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

Γνωρίζοντας τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ιστορικού οχήματος μετά την τελευταία ΚΥΑ οι φίλοι των κατασκευών του παρελθόντος είχαν τη δυνατότητα στον φιλόξενο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου να ανταλλάξουν απόψεις με τον Τομεάρχη Εσωτερικών & υποψήφιο για επανεκλογή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκη Βορίδη και τον υποψήφιο βουλευτή του Βορείου Τομέα της Β Αθηνών & τ. Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Ξυπολυτά.

Το γεγονός έλαβε χώρα στις 12 Ιουνίου και η συζήτηση -που προλόγισε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου κ. Θόδωρος Χαραγκιώνης και συντόνισε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γεωργιάδης- ήταν εποικοδομητική. Τα δύο πολιτικά στελέχη του κόμματος, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις προηγείται στην κούρσα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είπαν πως η συγκεκριμένη ΚΥΑ το πιο λογικό είναι να καταργηθεί πάραυτα και οι νέοι κανόνες που θα ισχύσουν για τα ιστορικά οχήματα θα διευκρινιστούν με τη συνεργασία των συλλόγων ιστορικών οχημάτων που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο στο τέλος του άρθρου μας με την ΚΥΑ-Αριθμ.-Αοικ.-94748-4130-ΦΕΚ-570-Β, που τόση αναστάτωση έχει φέρει στον χώρο του ιστορικού οχήματος

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ