Η 4η Διεθνής Έκθεση Ειδικών Μεταφορών & Νέων Τεχνολογιών- TAXI SHOW 2016, θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Νοεμβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η διοργάνωση, πιστή στο ανά διετία ραντεβού της με τους αυτοκινητιστές και επαγγελματίες των ειδικών μεταφορών, για ακόμα μία φορά θα συγκεντρώσει το αμέριστο ενδιαφέρον του κλάδου, με την υποστήριξη και των δύο μεγάλων εκπροσώπων του, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί & Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) και του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) που είναι και υποστηρικτές της έκθεσης.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες, σχεδόν σε κάθε επίπεδο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του χώρου είναι ραγδαίες και οι ανάγκες για την χρήση κάθε εργαλείου που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις της αγοράς, καθώς και να αυξήσουν το μεταφορικό έργο, είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Η TAXI SHOW 2016, θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά την πληρέστερη και πλέον στοχευμένη έκθεση ενός κλάδου που αριθμεί περισσότερους από 40.000 άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους επαγγελματίες.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.taxishow.gr

Με τα νέα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση:

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου