top icon
Επικαιρότητα

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Λήγει η προθεσμία εξόφλησης

Προθεσμία ως τις 28 Φεβρουαρίου έχουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία.

Διορία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου έχουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία. Αυστηρά είναι τα πρόστιμα για τους παραβάτες σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν εξοφλήσει εγκαίρως τα τέλη. Ειδικότερα, το ύψος του προστίμου είναι ισόποσο των τελών αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο ή επιβατικό ιδιωτικής χρήσης, το ήμισυ των τελών αν το όχημα είναι επιβατικό δημόσιας χρήσης ή φορτηγό ή λεωφορείο και 30 ευρώ αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από αυτό το ποσό.

pinakides kykloforias

Το υπουργείο Οικονομικών υπογραμμίζει ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας. Εάν ένας ιδιοκτήτης οχήματος δεν μπορεί να καταβάλει τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας, έχει τη δυνατότητα να το θέσει σε ακινησία. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής myCar. Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ