Επικαιρότητα Ελλάδα

Tέλη κυκλοφορίας: αναρτήθηκαν στο Taxisnet

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020 αναρτήθηκαν στο TAXISnet. Παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το 2019 και θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ό,τι ισχύει μέχρι στιγμής δεν θα έχουν μεταβολές σε σύγκριση με πέρυσι, αφού οι όποιες αλλαγές θα δρομολογηθούν από τον επόμενο χρόνο. Στα κρατικά ταμεία εκτιμάται ότι θα μπουν 1,2 δις ευρώ, καθώς οι κάτοχοι των οχημάτων θα πληρώσουν από 22 ευρώ έως 1.380 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης. Υπογραμμίζεται ότι για όσους θα πληρώσουν μέσω web banking απαιτείται μόνο η ταυτότητα οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο, ενώ οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.

Οι φορολογούμενοι, αφού επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και «κλικάρουν» την ηλεκτρονική εφαρμογή των τελών κυκλοφορίας θα πρέπει να συμπληρώσουν τον ΑΦΜ που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας, τον αρ. κυκλοφορίας του οχήματος που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας και το έτος τελών κυκλοφορίας. Ύστερα πρέπει να επιλέξουν «αναζήτηση» και μετά «εκτύπωση», όταν εμφανιστεί το μήνυμα «επιτυχής αναζήτηση».

τ

τ

τ

τ

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου