top icon
Επικαιρότητα

Tέλη κυκλοφορίας: Παράταση έως τις 28 Φεβρουαρίου

Παράταση έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022 στην προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.

Παράταση έως τις 28 Φεβρουαρίου στην προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών. Υπενθυμίζεται πως η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2022 μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική μέθοδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα myCar της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με τους προσωπικούς τους κωδικούς στο taxisnet και να επιλέξουν την ενότητα «Τέλη κυκλοφορίας οχημάτων». Ακολούθως θα εμφανίζεται η επιλογή για την αποκάλυψη του ειδοποιητηρίου, το οποίο θα έχει και κωδικό QR (QR code), για να γίνεται απευθείας πληρωμή, μέσω web banking.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, «η κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ