top icon
Επικαιρότητα

Τέλη Σεπτεμβρίου 2023 η έκθεση των Επαγγελματικών, μαζί με την Εφοδιαστική Αλυσίδα

H 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023 στο Metropolitan Expo υπό την διοργάνωση της O.MIND CREATIVES.

Ήδη, η μοναδική στο είδος της έκθεση, έχει ξεκινήσει να καταγράφει συμμετοχές, ενώ όπως φαίνεται έντονο είναι το ενδιαφέρον για την ελληνική έκθεση και από διεθνή σχήματα logistics & forwarders. Το σύνολο των αντιπροσωπειών επαγγελματικών οχημάτων μεταφορών και διανομών έχουν δηλώσει ήδη το «παρών» τους για την έκθεση, αντικατοπτρίζοντας και τις μεγάλες αλλαγές που επίκεινται στην αγορά σε επίπεδο επαγγελματικών οδικών μεταφορών.

Στην 9η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo», τον τόνο θα δώσουν οι νέες τεχνολογίες, οι αυτοματοποιημένες αποθήκες, η ηλεκτροκίνηση, αλλά και οι εταιρείες 3PL και παροχής υπηρεσιών προς αυτές, ενώ όπως πάντα παρόντες θα είναι και οι εκπρόσωποι του material handling, των εξοπλισμών αποθηκών και λύσεων για Logistics Centres. Εταιρείες του τομέα της δευτερογενούς συσκευασίας θα παρουσιαστούν μέσω της έκθεσης, ενώ όλα τα βασικά trends που απασχολούν τις διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες θα παρουσιαστούν στην έκθεση μέσω των λύσεων και των εφαρμογών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Mεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023 ακολουθήστε την αγορά στο καθιερωμένο 2ετές ραντεβού της στο Metropolitan Expo και στην 9η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo», η οποία για ακόμα μια φορά θα πλαισιωθεί από ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μέσω των πολύ-συνεδρίων LOGI.C 2023.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ