top icon
Επικαιρότητα

Tesla: Δεν είστε στην ατζέντα μας!

Για όσους σεναριολογούν για αντιπροσώπευση της Tesla στην Ελλάδα, προς το παρόν τα σχέδιά της στην περιοχή μας αφορούν την Τουρκία…

Στο πλαίσιο της προκριματικής διαδικασίας του Αυτοκινήτου Της Χρονιάς, μας δόθηκε πρόσφατα η ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέο ηλεκτρικό SUV της Tesla, το Model X -στην εκρηκτική έκδοση P90D, αλλά και να μιλήσουμε για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους της πρωτοποριακής εταιρείας.

Στο ερώτημά μας κατά πόσο αναμένεται η Tesla να εκπροσωπηθεί στο επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, η απάντησή τους ήταν ξεκάθαρη -και σε πείσμα της σχετικής φημολογίας- μας ξεκαθάρισαν πως η Ελλάδα προς το παρόν δε βρίσκεται στην ατζέντα της Tesla. Όσον αφορά την περιοχή μας, προτεραιότητα έχει η Τουρκία, και αυτό ίσως αποτελέσει αφορμή για την τοποθέτηση ενός σταθμού Supercharger στην Εγνατία Οδό.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το φαινόμενο Tesla όπως και οι εξωπραγματικές κατασκευές της, όπως το Model X που οδηγήσαμε στο Τάνις της Δανίας, με ισχύ 762 ίππους και “0-100” σε 3,4 δλ. βρίσκεται στο επίκεντρο το ενδιαφέροντος κάθε αυτοκινητόφιλου (εν προκειμένω είναι ανεδαφικό να χρησιμοποιήσουμε τον όρο “petrolhead”…). Μη χάσετε , λοιπόν, το τεύχος Νοεμβρίου με τις εντυπώσεις μας από το 7θέσιο supercar.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ