top icon
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη – ελεύθερα τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες μέχρι το τέλος της χρονιάς

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 η δυνατότητα κυκλοφορίας των ταξί σε καθημερινή βάση και σε όλο το 24ωρο στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης.

Με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 η δυνατότητα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων ταξί σε καθημερινή βάση και σε όλο το 24ωρο στις ειδικές λωρίδες αποκλειστικής διέλευσης λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) της πόλης της Θεσσαλονίκης. Αυτονόητο είναι βεβαίως πως η στάση εντός των λεωφορειολωρίδων για την αποβίβαση ή την επιβίβαση των επιβατών θα διεξάγεται στις προκαθορισμένες εσοχές επιβίβασης-αποβίβασης των χρηστών των λεωφορείων.

Η οριστική απόφαση για την παράταση της προθεσμίας, που έληγε στις 30 Απριλίου 2021, πάρθηκε ύστερα από τις θετικές εισηγήσεις του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και η αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στον αστικό ιστό της συμπρωτεύουσας, όπου συνεχίζονται και οι εργασίες για την κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης (φωτ: eurokinissi)

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ