top icon
Επικαιρότητα

Τι δήλωσε ο John Elkann για την κατάσταση της υγείας του Sergio Marchionne

Η Fiat Chrysler Automobiles δεν αποκάλυψε συγκεκριμένες λεπτομέρειες αναφορικά με την ακριβή κατάσταση της υγείας του Sergio Marchionne, ο οποίος αντικαταστάθηκε εσπευσμένα σήμερα. Εντούτοις, οι δηλώσεις στελεχών του ομίλου και κυρίως εκείνες του Προέδρου της, John Elkann, υποδηλώνουν ότι ο κατάσταση του 66χρονου είναι κρίσιμη.

Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το ΔΣ της FCA προχώρησε στην εσπευσμένη αντικατάσταση του Sergio Marchionne μετά τις απροσδόκητες επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του. Χαρακτηριστική του κλίματος που αυτή τη στιγμή επικρατεί στους κόλπου της FCA είναι η δήλωσε του Πρέδρου του ομίλου, John Elkann, την οποία σας παραθέτουμε αυτούσια:

«Είμαι βαθιά λυπημένος που μαθαίνω για την κατάσταση της υγείας του Sergio. Είναι μια κατάσταση που ήταν αδιανόητη μέχρι πριν από λίγες ώρες, και αυτή που μας αφήνει όλους με μία αληθινή αίσθηση αδικίας.

Οι πρώτες σκέψεις μου πηγαίνουν στον Sergio και στην οικογένειά του.

Αυτό που με εντυπωσίασε από την αρχή στον Sergio, όταν συναντηθήκαμε για να μιλήσουμε για το ενδεχόμενο να έρθει να εργαστεί με την ομάδα μας, περισσότερο από τις δεξιότητες διαχείρισης και την ασυνήθιστη νοημοσύνη του, ήταν οι ανθρώπινες ιδιότητες του, η γενναιοδωρία του και ο τρόπος με τον οποίο κατανοεί τους ανθρώπους

Τα τελευταία 14 χρόνια έχουμε ζήσει επιτυχίες και πολλές δυσκολίες, εσωτερικές και εξωτερικές κρίσεις, αλλά και μοναδικές στιγμές, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές.

Για πολλούς, ο Sergio ήταν ένας πεφωτισμένος ηγέτης και σημείο αναφοράς.

Για μένα, υπήρξε κάποιος με τον οποίο μοιραζόμουν τις σκέψεις μου, που εμπιστευόμουν, ένας αληθινός φίλος.

Μας δίδαξε να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να έχουμε το θάρρος να αλλάζουμε, συχνά με ασυνήθιστους τρόπους, ενεργώντας πάντα με αίσθημα ευθύνης για τις εταιρείες και τους ανθρώπους τους.

Μας δίδαξε ότι το μόνο ερώτημα που αξίζει να απαντήσουμε στο τέλος κάθε μέρας είναι εάν είχαμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι προς το καλύτερο.

Και ο Sergio πάντα έκανε τη διαφορά, όπου και αν πήγαινε επαγγελματικά, αλλά και στη ζωή πολλών ανθρώπων.

Σήμερα, η διαφορά αυτή μπορεί να φανεί στον πολιτισμό που εισήγαγε σε όλες τις εταιρείες που έχει διευθύνει, μια κουλτούρα που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εταιρειών μας.

Τα σχέδια διαδοχής που μόλις ανακοινώσαμε, έστω και με πολύ πόνο από προσωπική σκοπιά, σημαίνουν ότι μπορούμε να εγγυηθούμε τη μέγιστη δυνατή συνέχεια, διατηρώντας τις μοναδικές κουλτούρες των εταιρειών μας.

Είχα το προνόμιο να έχω τον Sergio στο πλευρό μου για όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ζητήσω από όλους να κατανοήσουν τις συνθήκες αυτές και να σέβονται το απόρρητο του Sergio καθώς και αυτό των αγαπημένων του»._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ