top icon
Επικαιρότητα

Transport Show 2018 στο ΜEC Παιανίας

Η τρίτη έκθεση επαγγελματικού αυτοκινήτου (Transport Show 2018) άνοιξε τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας και θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι το βράδι της Κυριακής, με όλα τα νεώτερα από τον κόσμο των μεταφορών, που συνεχώς εκσυγχρονίζεται. 

Η είσοδος στην έκθεση που λαμβάνει χώρα στο MEC Παιανίας είναι ελεύθερη, την Παρασκευή από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδι, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείτε να προσέρχεστε από τις 10 πρωί. Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση των νέων οχημάτων και τεχνολογιών που καθιστούν τα μέσα μεταφοράς αποδοτικότερα, ασφαλέστερα και φιλικότερα προς το Περιβάλλον. Ο επισκέπτης της φετινής Transport Show θα δει μια εντυπωσιακή παράταξη υπερσύγχρονων επαγγελματικών οχημάτων, ικανών να καλύψουν κάθε εφαρμογή, στην επιβατική και στην εμπορευματική μεταφορά. Θα δει επίσης φορτηγά, λεωφορεία, βαν και minibus τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δείχνουν το δρόμο του αύριο. Η προσέλευση της Πέμπτης, ημέρας εγκαινίων με την παρουσία του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Μαυραγάνη, ήταν αυξημένη σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το τριήμερο θα επισκεφθούν την έκθεση συνολικά 20.000-25.000 άτομα.

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τα προϊόντα της Ford Trucks, αλλά και θα ανακαλύψουν από κοντά τον νέο και σε πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα τράκτορα F-Max, που ανακηρύχθηκε International Truck Of The Year 2019. Στο περίπτερο της Αδελφοί Σαρακάκη ξεχωρίζει το Volvo FH 25 Year Special Edition. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του το 1993, η Volvo Trucks παρουσιάζει το FH 25 Year Special Edition, που θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις Volvo FH και Volvo FH 16.

Επίσης, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το τουριστικό λεωφορείο Irizar i6s, που ξεχωρίζει για την εξωτερική του εμφάνιση. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια και άνεση των επιβατών του. Από την πλευρά της η Mitsubishi Motors έχει εκεί την πέμπτη γενιά L200, που χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία δώδεκα νίκες στο Rally Dakar. Στην έκθεση παρουσιάζονται ακόμη τα ελαστικά των εταιρειών Kumho που καλύπτουν τις ανάγκες των ελαφρών φορτηγών, Van και λεωφορείων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ