top icon
Επικαιρότητα

Τρεις μήνες δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ

Η εταιρεία Eurolife ERB προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν ασφάλιση στα συμβόλαια αυτοκινήτου σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για ένα έτος συνεχούς ασφάλισης.

Μέσω της ενέργειας αυτής, η εταιρεία διευκολύνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή, δίνοντάς τους μια ευέλικτη και πιο οικονομική παροχή ασφάλισης για το αυτοκίνητό τους. Η συγκεκριμένη προσφορά θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα 13 Απριλίου 2020. Για όλα τα συμβόλαια των υφιστάμενων πελατών, η θα εφαρμόζεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Αν ο υφιστάμενος πελάτης δεν έχει συμπληρώσει ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ετήσιου συμβολαίου ή ανανεώσεων εξάμηνου ή τρίμηνου συμβολαίου, δικαιούται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου.

Για τα νέα συμβόλαια αυτοκινήτου που θα εκδοθούν κατόπιν αιτήσεως ασφάλισης που θα υποβληθεί από τις 13 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου 2020 αν επιλεγεί συμβόλαιο εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας και δεν συμπληρωθεί ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ανανεώσεων, χορηγείται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου του επιλεγμένου συμβολαίου.

Πηγή: www.thetoc.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ