top icon
Επικαιρότητα

Τροχαία: Δράσεις οδικής ασφάλειας στα νησιά του Ιονίου

Στους αστυνομικούς ελέγχους βεβαιώθηκαν 191 παραβάσεις του ΚΟΚ, εκ των οποίων 16 για στέρηση άδειας οδήγησης, 28 για υπέρβαση των ορίων ταχύτητας και 4 για μέθη.

Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιούνται σε τακτική βάση για την πρόληψη παραβατικών ενεργειών, στα νησιά του Ιονίου. Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποιήθηκαν από τις 18:00 της 30.04.2022 ως τις 02:00 της 01.05 διαδοχικοί αστυνομικοί έλεγχοι.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώθηκαν συνολικά 191 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων 28 για υπέρβαση ορίων ταχύτητας, 4 για μέθη, 7 για ζώνη ασφαλείας, 14 για προστατευτικό κράνος, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 17 για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, 2 για ασφαλιστήριο συμβόλαιο και 9 για ΚΤΕΟ. Επίσης, η υπηρεσία προέβη και σε μία σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ