top icon
Επικαιρότητα

Ξεκινά το 6ο Patras Motor Show

Στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αντιπεριφέρεια Νομαρχιακής Ενότητας Αχαίας και υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων, την υποστήριξη του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει το 6ο Patras Motor Show στον Μόλο της Αγ. Νικολάου στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Για ακόμα μία χρονιά η Πανελλήνια Έκθεση Οχημάτων της Πάτρας, θα δώσει τον παλμό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το PMS θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις.

Μερικές από τις ιδιαίτερες παρουσίες είναι η Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κάτοχος του Παγκόσμιου Ρεκόρ Dragster Casper, αλλά και τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός Αγάπης, το Χέρι–Χέρι, η Δράση και η Πρόσβαση.

Ο Διαγωνισμός QUESTIONS & MOTORS με τα πλούσια δώρα θα διεξαχθεί στο Café Molos την Κυριακή στη 1.00 το μεσημέρι, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Αντώνης Γατσούλας και ο Γρηγόρης Αργυρόπουλος στις 18:00 θα κάνει ένα μοναδικό Jet Ski Show.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ