top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικά Πετρέλαια – δωρεάν καύσιμα ΕΚΟ στον Δήμο Αθηναίων

Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια προσφέρει καύσιμα κίνησης στον Δήμο Αθηναίων για τον ανεφοδιασμό του στόλου των οχημάτων απολύμανσης.

Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης της Πολιτείας για την αναχαίτιση του κορονοϊού Covid-19, προσφέρει καύσιμα κίνησης στον Δήμο Αθηναίων για τον ανεφοδιασμό του στόλου των δημοτικών οχημάτων απολύμανσης. Στόχος της προσφοράς είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη διαδικασία που εφαρμόζεται καθημερινά σε όλη την έκταση του Δήμου Αθηναίων.

Τα καύσιμα θα διατεθούν από την ΕΚΟ και θα χρησιμοποιηθούν για την καθημερινή κίνηση 70 οχημάτων απολύμανσης μέχρι τα τέλη Μαΐου. Αρχικά προσφέρονται περισσότερα από 70.000 λίτρα καυσίμων κίνησης, ενώ ανάλογα με τις εξελίξεις υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση της ποσότητας. Πρόθεση είναι να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει, καθώς η ανάγκη για καθημερινή απολύμανση των δημόσιων χώρων της Πρωτεύουσας είναι επιτακτική, στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου και της προστασίας της δημόσιας υγείας. Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια δεσμεύεται να είναι παρών όλο το επόμενο κρίσιμο διάστημα, να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να συνεισφέρει σε όλους τους τομείς για την ομαλή μετάβαση της χώρας μας σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ