top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικά Πετρέλαια και Aegean Airlines συνεργάζονται για τη μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού

Τα Ελληνικά Πετρέλαια καλύπτουν όλο το κόστος των καυσίμων για δέκα πτήσεις, η Aegean Airlines προσφέρει τα αεροπλάνα, τα πληρώματα και τα υπόλοιπα έξοδα μεταφοράς ιατροφαρμακευτικού υλικού στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια και η Aegean Airlines βρίσκονται στο πλευρό της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Για τον λόγο αυτό τα Ελληνικά Πετρέλαια μέσω της ΕΚΟ καλύπτουν όλο το κόστος των καυσίμων για δέκα πτήσεις, με την Aegean Airlines να προσφέρει τα αεροπλάνα, τα πληρώματα και τα υπόλοιπα έξοδα μεταφοράς ιατροφαρμακευτικού υλικού στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της επέλασης του κορονοϊού Covid-19. Tα αεροσκάφη της Αegean Airlines, δύο Airbus A320/321 που έχουν μετατραπεί για να μεταφέρουν μεγαλύτερες ποσότητες φαρμάκων θα ταξιδέψουν στην Άπω Ανατολή ή όπου αλλού χρειαστεί, για να φέρουν το ιατροφαρμακευτικό υλικό από τις χώρες παραγωγής του.

Aegean Airlines

Τα Ελληνικά Πετρέλαια και η ΕΚΟ θα συνεχίσουν να κρατούν ανοικτές τις εγκαταστάσεις τους σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, προκειμένου να εξυπηρετήσουν και έκτακτους ανεφοδιασμούς, αν παραστεί ανάγκη. Οι πτήσεις μπορεί να καλύψουν και ανάγκες περιφερειών ή κοινωφελών ιδρυμάτων, που έχουν εξασφαλίσει δωρίσει εξοπλισμό στην Πολιτεία. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν και για ενδεχόμενες πτήσεις επαναπατρισμού, αν αυτές είναι εγκεκριμένες. Ο συντονισμός όλων αυτών των ενεργειών θα τελείται από το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας ώστε να υπάρχει η μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ