top icon
Επικαιρότητα

«Ετοιμάζομαι να πω την αλήθεια», δηλώνει μέσω Τwitter ο Carlos Ghosn

Ο Carlos Ghosn προαναγγέλλει την πραγματοποίηση μιας συνέντευξης Τύπου στις 11 Απριλίου στην οποία ο πρώην ισχυρός άνδρας της γαλλο-ιαπωνικής συμμαχίας… ετοιμάζεται να πει την αλήθεια.

Ο Carlos Ghosn υποσχέθηκε χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά έναν λογαριασμό στου Twitter που δημιουργήθηκε μέσα στα τελευταία δύο 24ώρα, να «πει την αλήθεια για ότι συμβαίνει» σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του γαλλο-λιβανέζου πρώην μάνατζερ της συμμαχίας των Renault-Nissan-Mitsubishi που θα πραγματοποιηθεί μετά τη σύλληψη του στο Τόκιο τον περασμένο Νοέμβριο αλλά και την απελευθέρωσή του με εγγύηση και αυστηρούς περιοριστικούς όρους πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Carlos Ghosn, ο άνθρωπος που έσωσε πριν δύο δεκαετίες τη Nissan από το χείλος της πτώχευσης, κατηγορείται για μια σειρά καταχρήσεων που έχουν συγκλονίσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία θέτοντας συγχρόνως πολλά ερωτήματα για το μέλλον της συμμαχίας της ιαπωνικής εταιρείας με τη Renault.

«Είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια για το τι συμβαίνει. Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 11 Απριλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο «τιτίβισμά» του πριν λίγες ώρες ο Carlos Ghosn μέσω του λογαριασμού @carlosghosn, ο οποίος εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό μπλε «τικ» που υποδεικνύει ότι είχε επαληθευτεί από τους διαχειριστές του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης, ο γαλλο-λιβανέζος δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, αν και το «τιτίβισμα» αυτό μπορεί να έχει γίνει για λογαριασμό του, όπως συνήθως συμβαίνει με πολλές διασημότητες ανά τον κόσμο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ