top icon
Επικαιρότητα

Eξόρμηση της Τροχαίας στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

Για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε στις 30 Μαρτίου 2021 ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις: 10 για στέρηση άδειες ικανότητας οδήγησης, 6 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 31 για μη χρήση ζώνης, 8 για θόρυβο, 3 για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, 2 για στέρηση ασφαλιστικής κάλυψης και 22 λοιπές παραβάσεις. Επιπλέον αφαιρέθηκαν 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 17 άδειες κυκλοφορίας και 33 πινακίδες κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ