top icon
Επικαιρότητα

H Ferrari F50 που χρειάζεται τη βοήθεια των περαστικών για να ξεκινήσει (+βίντεο)

Σε πολλούς οδηγούς έχει συμβεί να «μείνουν» κάποια στιγμή με το αυτοκίνητό τους. Τι γίνεται όμως όταν είσαι κάτοχος μιας εξωτικής Ferrari F50 και χρειάζεσαι τη βοήθεια των περαστικών για να θέσεις σε λειτουργία τον V12 κινητήρα του ιταλικού υπεραυτοκίνητου;

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν λίγες ώρες, ένας οδηγός μιας εξωτικής Ferrari F50 στην Βραζιλία, ζητά την βοήθεια των περαστικών ώστε να θέσει σε λειτουργία τον V12 κινητήρα του ιταλικού αυτοκινήτου. Στο σύντομο αυτό βίντεο βλέπουμε κάποιους ανθρώπους να σπρώχνουν την Ferrari F50 στο δρόμο ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει.

Δείτε το βίντεο

Η κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά μικρή, γεγονός που κάνει αυτή τη δουλειά τους πολύ πιο εύκολη. Μόλις η Ferrari F50 αποκτήσει κάποια ταχύτητα ο οδηγός αφήνει τον συμπλέκτη και ο V12 κινητήρας βρυχάται. Ο οδηγός του ιταλικού εξωτικού αυτοκινήτου στο τέλος του βίντεο ευχαριστεί τον κόσμο που τον βοήθησε, με μία γρήγορη εκκίνηση με αρκετό καπνό να βγαίνει από τα πίσω ελαστικά της F50.

ΒΙΝΤΕΟ: exoticsbrazil

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ferrari
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ