top icon
Επικαιρότητα

Fine tuning και στο σύστημα αναρτήσεων του Rimac C_Two (+video)

Η Rimac ολοκληρώνει σε συνεργασία με την KW το τελικό set-up της ανάρτησης του ηλεκτρικού C_Two των 1.900 ίππων – και μας παρουσιάζει τις τελικές δοκιμές σε ένα ενδιαφέρον βίντεο.

Το Rimac C_Two δεν είναι απλώς ένα hypercar, αλλά ένα ηλεκτρικό hyper-GT. Έτσι, πρέπει να είναι άνετο για μεγάλα ταξίδια, αλλά συγχρόνως και… διαβολικά γρήγορο και αποτελεσματικό στην πίστα. Προκειμένου να επιτευχθεί ο ιδανικός αυτός συνδυασμός, η ανάρτηση του ηλεκτρικού κουπέ της Rimac, και ειδικότερα η ρύθμιση της, αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη της επιθυμητής ισορροπίας.

Rimac C_Two

Διαβάστε επίσης: Το Rimac C_Two δοκιμάζεται στην αεροδυναμική σήραγγα

Διαβάστε επίσης: Δοκιμές ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας για το Rimac C_Two

Διαβάστε επίσης: Οι δοκιμές πρόσκρουσης για το Rimac C_Two

Σε συνεργασία με την KW, η δυναμική συμπεριφορά C_Two έχει ήδη αξιολογηθεί ουκ ολίγες φορές σε μερικές από τις πιο απαιτητικές πίστες του κόσμου – κάθε φορά όμως χωρίς οι τροχοί του αυτοκινήτου να πατούν σε αυτές! Πως; Μα, φυσικά, μέσω των προγραμμάτων προσομοίωσης των Rimac και KW, τα οποία μπορούν να αναπαραστήσουν τις διαδρομές, το πλήρες φάσμα των συχνοτήτων που αναπτύσσονται αλλά και τον βαθμό απόσβεσης που βιώνει η ανάρτηση του C_Two σε οποιοδήποτε «τερέν».

Δείτε το κατατοπιστικό βίντεο στη συνέχεια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ