top icon
Επικαιρότητα

Flat-out βόλτες στο Nurburgring στο δεξί κάθισμα της ηλεκτρικής Jaguar I-Pace

Η Jaguar I-Pace γίνεται το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο που εκτελεί χρέη Race eTaxi στην «Πράσινη Κόλαση».

Με άρμα την I-Pace, η Jaguar καθίσταται από σήμερα ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που προσφέρει σε όσους το επιθυμούν μία μοναδική εμπειρία συνοδήγησης στο Nurburgring Nordschleife με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Εφεξής λοιπόν οι οπαδοί των ηλεκτρικών οχημάτων – και όχι μόνο – μπορούν να διαπιστώσουν «εκ των έσω» την υψηλή απόδοση της ηλεκτρικής I-Pace στην πιο απαιτητική πίστα σε ολόκληρο τον κόσμο φιλοξενώντας για την περίσταση πίσω από το τιμόνι της επαγγελματίες οδηγούς.

Η νέα αυτή εμπειρία είναι διαθέσιμη από σήμερα και μέχρι το πέρας της σεζόν στη γερμανική πίστα στα τέλη Νοεμβρίου κοστίζοντας  από €149 ανά γύρο (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και τη διαθεσιμότητα επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.jaguar.de/jaguar-live/race-taxi.html).

Θυμίζουμε πως η Jaguar I-Pace, που φέτος κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019, είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 4,8 δλ. εφοδιαζόμενη με μια μπαταρία λιθίου των 90 kWh και ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν ισχύ 400 ίππων και ροπή 696 Nm.

Η «είσοδος» της νέας I-Pace στο Nurburgring Nordschleife ως «το πρώτο ηλεκτρικό Race eTaxi όχημα» αποτελεί ένα ακόμα βήμα στη στρατηγική της Jaguar τόσο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης όσο και στους αγώνες με οχήματα και μονοθέσια μηδενικών εκπομπών. Ας μην ξεχνάμε ότι η Jaguar δίνει το «παρών» στην ομάδα Panasonic Jaguar Racing που ήδη προετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν της στο πρωτάθλημα Formula E. Η Jaguar έχει επίσης ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη σεζόν του Jaguar I-Pace eTrophy, του πρώτου στον κόσμο ενιαίου πρωταθλήματος με ηλεκτρικά αυτοκίνητα._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ