top icon
Επικαιρότητα

H νέα MBUX Hyperscreen οθόνη της Mercedes

Η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει στις αρχές του έτους το MBUX Hyperscreen, το επόμενο με άλλα λόγια κεφάλαιο στην αλληλεπίδραση οχήματος και χρήστη, που θα δούμε να κάνει το ντεμπούτο του στην ηλεκτρική EQS.

Το 2021 σηματοδοτεί για το γερμανικό εργοστάσιο την αρχή του επόμενου κεφαλαίου στην αλληλεπίδραση μεταξύ οχήματος και χρήστη. Ο λόγος για τη νέα, κυρτή οθόνη MBUX Hyperscreen, η οποία μεταφέρει την προβολή των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και άνεσης της Mercedes σε νέο επίπεδο, χάρη στην ενσωμάτωση τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Σύμφωνα με το εργοστάσιο, η μεγάλη οθόνη του συστήματος προσδίδει στο εσωτερικό μοναδική αισθητική και εκτείνεται σε όλο το πλάτος μπροστά από τους επιβάτες των εμπρός θέσεων. Η νέα MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Hyperscreen, η οποία θα διατίθεται για πρώτη φορά προαιρετικά στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη EQS, είναι «αντιπροσωπευτική της συναισθηματικής νοημοσύνης ολόκληρου του οχήματος και της ικανότητας της να μαθαίνει από τις συνήθειες του χρήστη», σύμφωνα με την Mercedes.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της MBUX Hyperscreen θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά εδώ την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 2:00 μ.μ. (CET).

Επιπλέον, η Mercedes σκοπεύει να παρουσιάσει την MBUX Hyperscreen στην πρώτη ψηφιακή έκθεση Consumer Electronics Show (CES) του 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 14 Ιανουαρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ