top icon
Επικαιρότητα

H VW αναβαθμίζει το e-up! και «δείχνει» το ID.4

H VW έδωσε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης μία πρώτη γεύση του επερχόμενου ID.4 λανσάροντας ταυτόχρονα το e-up! με μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία υπόσχεται μεγαλύτερη απ’ ότι στο παρελθόν αυτονομία.

Μπορεί στο περίπτερο της VW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τα φώτα της δημοσιότητας να έπεσαν – και μάλιστα δικαίως – στην πρεμιέρα του νέου ID.3, εντούτοις το γερμανικό εργοστάσιο δεν ξέχασε τον Βενιαμίν της ηλεκτρικής του γκάμας. Ο λόγος, για το e-up!, το οποίο εφεξής θα εφοδιάζεται με μια μπαταρία με λειτουργική χωρητικότητα 32,3 kWh, έναντι 18,7 kWh της απελθούσης εκδοχής του, η οποία έρχεται να εξασφαλίσει μια αυτονομία 260 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP. Θυμίζουμε πως η προηγούμενη γενιά είχε αυτονομία 160 χλμ.

VW e-up!

Στη Γερμανία, η VW προσφέρει το e-up! στη χαμηλότερη σε σχέση με το παρελθόν τιμή των 21.975 €, ενώ όσοι επιλέξουν την επιλογή της χρονομίσθωσης έως και τις 31 Οκτωβρίου θα επωφεληθούν ενός μηνιαίου μισθώματος που δεν θα υπερβαίνει τα 160 €.

Στα πλαίσια των… ηλεκτρικών ανακοινώσεών της, η VW κατέστησε γνωστό πως μέσα στο 2020 θα παρουσιάσει το νέο ID.4, ένα crossover ηλεκτρικό μοντέλο που θα βασίζεται στο πάτωμα ΜΕΒ αποτελώντας εν πολλοίς την εξέλιξη του πρωτοτύπου I.D. Crozz που είδε το φως της δημοσιότητας πριν δύο χρόνια στην ΙΑΑ.

VW ID.4

Τέλος, η εταιρεία κατέστησε γνωστό πως το e-Golf, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 και ανανεώθηκε το 2017, θα συνεχίσει μέχρι νεοτέρας να διατίθεται στις κατά τόπου αγορές, παρά την επικείμενη μέσα στο 2020 εμπορική παρουσία του νέου ID.3 στη γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ