top icon
Επικαιρότητα

To ηλεκτρικό πρωτότυπο Hyundai RN22e στην πίστα

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο Hyundai RN22e αποκαλύφθηκε στο κοινό, στην πίστα The Bend Motorsport Park στη Νότια Αυστραλία. Πίσω από το τιμόνι του βρέθηκε ο οδηγός αγώνων ράλλυ Hayden Paddon.

Το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Hyundai RN22e (διαβάστε περισσότερα εδώ) είναι ένα μοντέλο το οποίο αποτελεί ένα απτό δείγμα γραφής των μελλοντικών σπορ δημιουργιών του Κορεάτη κατασκευαστή. Με έμφαση στην πίστα, το πρωτότυπο αυτό δημιούργημα της Hyundai έχει ως στόχο να βοηθήσει την εταιρεία να βελτιώσει νέες τεχνολογίες εξερευνώντας ταυτόχρονα το μελλοντικό σχεδιαστικό DNA της φίρμας.

Σύμφωνα με την Hyundai το RN22e δεν πρόκειται να βγει σε παραγωγή ωστόσο η εμφάνιση του στην πίστα The Bend Motorsport Park στην Νότια Αυστραλία έβαλε τον κόσμο της αυτοκίνησης σε σκέψεις.

Hyundai

Το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου η Hyundai πραγματοποίησε το Hyundai Australia N Festival 2022 έκανε. Στο φεστιβάλ αυτό οι φίλοι της εταιρείας και ιδιαίτερα οι κάτοχοι των μοντέλων Hyundai N είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα οχήματα τους σε περιβάλλον πίστας. Επιπρόσθετα η Hyundai Αυστραλίας δημιούργησε για όλους ένα πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε μια σειρά από διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες εντός και εκτός πίστας, ενώ διάσημοι καλεσμένοι έδωσαν το παρών. Φυσικά όλοι όσοι βρέθηκαν στην πίστα The Bend Motorsport Park είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να θαυμάσουν όλα τα μοντέλα της σειράς Ν της Κορεάτικης εταιρείας.

Hyundai RN22e

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Hyundai RN22e με οδηγό τον γνώριμο μας από τους αγώνες ράλλυ Hayden Paddon. Ο οδηγός από τη Νέα Ζηλανδία πραγματοποίησε κάποιους γύρους στην πίστα με το ηλεκτρικό πρωτότυπο, ενώ μέσω κλήρωσης κάποιοι τυχεροί παρευρισκόμενοι βρέθηκαν στο Hyundai RN22e ως συνοδηγοί.

Hyundai

Άραγε η εμφάνιση του Hyundai RN22e στην Αυστραλία και στο Hyundai Australia N Festival 2022 μήπως κρύβει κάτι περισσότερο, ο χρόνος θα δείξει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: HYUNDAI, HAYDEN PADDON

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai RN22e
  • Hyundai RN22e
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ